(view translation)

Císte Cáise Sútha Craobh

Comhábhair

Brioscaí caiscíneacha -150g
Im - 75g
Uachtar Dúbailte - 300ml
Cáis Uachtair - 250g
Glóthach Sútha Craobh - 135g
Seacláid Bhán - 200g

Modh

Brúigh na brioscaí, leáigh an t-im agus measc le chéile iad.
Cuir an meascán i stán císte cáise agus cuir isteach sa chuisneoir é.
Buail an t-uachtar dúbailte agus ansin measc an cháis uachtair isteach go réidh.
Leáigh an ghlóthach sútha craobh agus an tseacláid bhán agus fuaraigh iad sula meascann tú go réidh iad isteach san uachtar agus sa cháis uachtair.
Cuir an meascán ar bharr na mbrioscaí agus cuir isteach sa chuisneoir é go dtí go bhfuil sé cruaite.

(view translation)

Raspberry Cheesecake

Ingredients

Digestives - 150g
Butter - 75g
Double Cream - 300ml
Cream Cheese - 250g
Raspberry Jelly - 135g
White chocolate - 200g

Method

Crush digestives and melt butter - mix together.
Place mixture in cheesecake tin and place in fridge.
Whisk double cream until thick then fold in the cream cheese.
Melt raspberry jelly and white chocolate and cool both before folding into the cream cheese mixture.
Place mixture on top of digestives and put in the fridge until set.

More? Try These

Watch – Crafty Christmas Watch

Watch – Crafty Christmas

Watch
Listen – The Little History of Ireland Listen

Listen – The Little History of Ireland

Listen
Play – Strange Hill High Play

Play – Strange Hill High

Play
TRTÉ Branding